Privatnost

Web-stranicu posjeduje i njome upravlja društvo L´Oreal Adria d.o.o..  L'Oreal poštuje privatnost svakog pojedinca koji posjećuje našu web-stranicu. Registrirani smo u sklasu s hrvatskim zakonom. Ova izjava navodi podatke koje od vas možemo tražiti i načine na koje možemo koristiti te podatke.  Također navodi načine na koje možete provjeriti jesu li vaši podaci u bazi točni, kao i načine na koje nam možete naložiti da izbrišemo te podatke iz datoteka.

Podaci o vama

Kada posjetite određena područja naše web-stranice, pitat ćemo vas da navedete određene podatke o sebi.  Pitat ćemo vas ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu e-pošte.  Nećemo prikupljati informacije o vama bez vašeg dopuštenja. U slučajevima u kojima tražimo da navedete svoje osobne podatke u vezi s određenim promocijama (primjerice, ako nudimo mogućnost osvajanja nagrada ili besplatne uzorke proizvoda), ako odbijete unijeti te podatke, nećete moći sudjelovati u promocijama. 

Naše korištenje podataka

S vremena na vrijeme možemo koristiti podatke koje ste nam dali u reklamne svrhe (primjerice za razvoj ili promociju pratećih proizvoda i usluga) i dijeliti informacije koje dobijemo od vas s drugim pažljivo odabranim tvrtkama.  Stalno razvijamo proizvode i usluge na temelju podataka i povratnih informacija koje dobijemo od posjetitelja naše web-stranice i korisnika naših usluga pa ih želimo podijeliti i s vama.  Bez vašeg dopuštenja nećemo otkrivati vaše podatke trećoj strani, osim ako se to traži zakonom ili u skladu s ovim pravilima o zaštiti privatnosti.

Sigurnost

L'Oreal Adria d.o.o. se obvezuje poduzeti razumne mjere opreza za sprječavanje gubitka, zlouporabe ili izmjene podataka koje ste nam dali.  Agenti ili dobavljači društva L'Oreal Adria d.o.o. koji dobiju pristup vašim podacima za vrijeme pružanja usluga društvu L'Oreal Adria d.o.o. obavezni su čuvati povjerljivost podataka i nije im dopušteno koristiti podatke u bilo koju drugu svrhu, osim za potrebe usluge koju pružaju društvu L'Oreal Adria d.o.o. .  Ako ste nam dali podatke o sebi i želite kopije tih podataka, ili želite da netočne podatke ispravimo ili izbrišemo iz zapisa, pišite nam na adresu L´Oreal Adria d.o.o., Zavrtnica 17, 10000 Zagreb, Hrvatska. Uložit ćemo razumne napore kako bismo vam pružili, ispravili ili izbrisali podatke o vama iz datoteka.