Estelle Lefébure - ambasadorica Mixa proizvoda

Kratki portret

Estelle Lefébure francuska je zvijezda i važan dio francuske kulture. Internacionalni uspjeh ostvarila je ulaskom u prestižnih Top 10 svjetskih supermodela. Do današnjeg dana, Estelle drži francuski rekord s najviše Elle naslovnih stranica. Živi na relaciji između Amerike i Francuske. U posljednjih 18 godina utjelovila je Mixa duh i vrijednosti. Osnažuje svu komunikaciju brenda kroz reklame u časopisima i kroz TV kampanje, a izabrana je zbog svoje porculanske, istovremeno i osjetljive kože, sjajnog tena, ljepote i spontanosti. 

Kako objašnjavate svoju naklonosti Mixi?
To je zaljubljenost koja traje još od 1996., što znači već 17 godina ljubavi! Potpuno se prepoznajem u imidžu te marke: jednostavna, ali inovativna, autentična i bliska ženama. Kada sam 1996. godine u Los Angelesu snimala svoju prvu reklamu za Mixu, tek sam rodila Emmu, svoju drugu kćer i povela sam je sa sobom. Za to sam snimanje primala bebu u naručje i moja prva kćer, Ilona, koja je tada imala tek dvije i pol godine, nije bila previše oduševljena što me vidi s trećom bebom! Poslije se navikla. Osim toga, još uvijek me na ulici zaustavljaju da me pitaju poziraju li moje kćeri sa mnom u reklamama za Mixu.

Koji je vaš jutarnji ritual za ljepotu?
Očistim lice tonikom za čišćenje lica Mixa Bio, da ga razbudim. I operem zube. Također popijem veliku šalicu zelenog čaja, koji je moja nezamjenjiva budilica!

Koji parfem nosite?
Mogu miješati dva parfema kako bih svojem mirisu dala osobni pečat, ali se uvijek vraćam svojim miljenicima „Juliette has a gun“ i „Shalimaru“, oduvijek.

Vaša idealna večer?
Danas je moj ukus vrlo raznolik: disko za ples, klasika za opuštanje, a u zadnje vrijeme latino-afrički ritmovi.

“Moja tajna za ljepotu je moja krema za lice za osjetljivu kožu Mixa, a za moju djecu neizostavno blago mlijeko za čišćenje Mixa bébé."

Zanimljivosti o meni

Ja sam kuma Adolescentske kuće, ogranka Fondacije pariških bolnica kojom predsjeda gospođa Chirac. Moja su zadaća odlasci onamo, druženje s adolescentima koji proživljavaju probleme ili krize kao što je anoreksija, dijeljenje vlastitih iskustava.

Romy Shneider i Maryline Monroe me fasciniraju. U ulogama koje su tumačile osjeća se njihova golema krhkost.

Pravi sam sportski tip. Sudjelujem u konjskim utrkama kada mi god to moj raspored dopušta. Možda u tome nisam toliko vješta, ali sam ljubitelj jahanja.

Velika šalica zelenog čaja moja je neizostavna jutarnja budilica!

Mjesto gdje sam rođena. Još uvijek sam vrlo vezana za Normandiju

Kao dijete obožavala sam Mikea Branta i Claude Françoisa. Sanjala sam o tome da postanem jedna od njegovih Claudetta. Danas su moji ukusi vrlo eklektični: disko za ples, klasika za opuštanje a u zadnje vrijeme latino-afrički ritmovi.